Is it possibly that TED is having a Good Day?

17 08 2010

1. You know what, rezeki Allah nak bagi, kita tak boleh nak cakap apa! I called up one of my banks today untuk tanya pasal kereta and apparently I was notified that ada 3K lebih dalam account aku? What the fish la kan? Not that I’m not happy but I was in shocked! Dari mana datangnya? Langitkah? Orang salah masuk acc kah? Telek punya telek, rasanya ada issue pasal kereta. They mistakenly charge aku lebih katanya. Apa-apa lah bukan aku tahu pun janji aku tahu duit tu HALAL. Lainlah kalau harem kan, mau nye aku pulangkan *pulangkan ke?. Aku dah masukkan dalam Tabung Haji. Sila dok dendiam disitu ya.

2. Ada orang cakap aku plagiat assignment! Hello ortu! Kau gile ke apa? Sah sah aku letak source kat situ, plagiat apa nye? Kalau kau maksudkan plagiat itu sebab aku tak gunakan ayat fresh, errrrr, camne tu ayat fresh? Are you insane? Takkan aku nak rephrase facts plak? Kalau salah makna macam mane? Sudah aku takde masa nak layan kau *block number. Sudahlah kau memang tak berapa betol!

3. Geram la kena invigilate upper form exams ni. Time exam lah kau nak bertanya kat rakan kau itu ini. Bengang gile tahu tak! Orang suruh belajar kau tak nak belajar. Dah trial baru kau nak terkemot-kemot ingat fakta! Aduhh bikin hati gue panas aje tau! Aku paling pantang orang bercakap time exam niey. Ape lagi kau nak meniru. Memang tak dapattttt la kan!

Aku nak citer benda best berlaku di bazar Ramadhan tapi aku takmo citer dalam post ni. Ni post DIRTY!

Sekian.

Advertisements

Actions

Information

4 responses

17 08 2010
Arief Arf

wah, christmas comes early nampak!
eh, raya.
nanti boleh la kasi duit raya banyak2.

hahaha

18 08 2010
axim

duit raya untuk aku ada??

18 08 2010
cik tom

sabar2…

18 08 2010
i'msosupernotcool

nampaknya christmas comes early, wah!

did i plagiating arief arf? lol..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: