Ayah oh ayah! Cut the ice!

16 08 2010

Hari ney adik aku sms cakap ayah aku was admitted sekejap. Sesak nafas lah ape lagi. So being me, aku membebel ler ape lagi. What with nak raya, takkan nak raya dalam hospital pulek?
Aku ni bukan suka sangat nak mengingatkan orang ni especially my dad. Silap langkah aku yang disemburnya pulek! Tapi tadi he was ok and boleh la terima bebelan ku. I’m worried of his health. He’s been in and out of hospital twice this year and it really worries me out. Ibu pun tak berapa sihat. Oh yayai! I really miss them and I miss my kampung lah! Tak sabar nak baliks kampungs.
Mak Teh pun dah takde, dah meninggal few days back and it was a call for me to really appreciate the people around me. Suka ke tidak ke, itulah orang yang berada disekeliling aku. Aku ni sebenarnya bukan people friendly sangat. Kalau aku tak berkenan tu memang aku tak berkenanlah tak payah cakap banyak.
Emmmmm okey.
To everyone selamat berbuka dan bertarawikh! Malam ni aku nak merepeks perihal study plak!

Advertisements

Actions

Information

2 responses

16 08 2010
yanz

hi! thanx kerana mengambil masa mencomot2kan blog i! ;D
Ur blog is sangat cool, love ur blog title, it’s so drama queen, hehehe
Minat utk exchange links tak?

16 08 2010
thegossiplounge

Ok jeee x kisah. Thanks for reading I ske merepek2 huhu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: