Omigawd! Ai am back!

15 08 2010

Aduyai! Akhirnya ai berjaya juga tembusi tembok halangan untuk dapatkan balik password blog ai ni! Ai rasa macam nak terloncat dari seat ni! Omigawd ai miss this blog so very much!!!! I’ve spilled everthing in this blog, so bayangkan lah kalau ai terlupa password, terlupa email, terlupa semua! I tried everthing baru lahhhh dapat! Hish!! Sayang laaa sebab ai dapat ramai kawan kat siniew! Apa powwwn, I am back and thinking of getting my own dot com. What say yu? Huhu!

OK, off to shower, nanti ai nak update memacam lagi!

Blog world, ai am back!

P/S – Salam Ramadhan uols!.

Advertisements

Actions

Information

8 responses

15 08 2010
axim

selamat kembali TED BAKER!..heheeee..

salam ramadhan juga!

15 08 2010
thegossiplounge

thanks axim. lama x jmpe kan, salam ramadhan juge. pose x? 🙂

15 08 2010
faisal admar

ted baker kembali menyengat. ada lagi nukilan macam dulu? yum! 🙂

salam ramadhan ted.

15 08 2010
thegossiplounge

lagi banyak kot? hehe 🙂 u2 dear.

15 08 2010
Haaziq Zahar

Congrats! Ted Baker is back 🙂

15 08 2010
thegossiplounge

thanks. linking u in a sec ya sayang.

15 08 2010
hidney

padan la lama tak ada. rupanya terlupa pasword. ngeee tak per good to be back kan?

15 08 2010
thegossiplounge

oh yes, very much so 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: