I’m back.

29 11 2008

I hate blogspot. Ngeee. I can’t write anything there. Malas lah nak cakap kat sesapa I dah pindah balekkk. Lantak situ.

It’s 3.04 am now and I am hungry, kat dapur takde apa, just ada some Cornflakes but I am too lazy to prepare it and I am out of milk. Haish!! Taknak!

I baring-baring je tak ada mood nak tengok tv. I dengar lagu kat iPod je.. Cedihhh laaah lambat lagi posting. Ada member cakap posting result keluar from 5/12/08 – 16/109. Sokaaaa sokaaa. Tapi betul ke? I dah tolak banyak temuduga termasuk di UNIKL dan Wadi Sofia (google sendiriklaa gilooo). Menyesal pulak rasanya.

Now I dengar macam-macam versi of posting. Tapi mengikut batch 2007, dwang posting bulan 12 ni jugak. Hiashhhh… I need some god damn comfort. Sapa sudi comfortkan I? Tadi i call Yo, dia kat town lepak dengan kawan-kawan. Mesti dengan Rosechan. Sentap la tak ajak I. Xpe xpe. Apa-apa lah, x kisah lah!

But I miss Yo. Ske die cuddle-cuddle dengan I! Or dia sweet talker macam sorang tu? Semalam bukan main manja call I, arini lain plak attitude sangat girl ni! Malas lah nak layan!. Nanti I dah kerja I nak layan Yo je. Ekceli ada plan untuk dia, I nak dia tukar kerja sbb kerja dia sekarang very der underpaid! OMG. Sungguh gilosss. I nak dia kerja KR. Sekarang ni dia gaji hari. Tapi tu niat I je, tu pun klu dia nak. Klu tanak? Sudah!!! Pedooolik hapa, I just nak tolong jeh

Argghhh I skeee kiss dgn Yoo!! Cmane ni dah giloss angau dah neh!!! I can’t forget those moment we had best sangat! Sah sah gilos! I nak dia kerja KR!! Biar ada gaji bulanan. Ada simpanan. Ada masa depan. See I baekkk ok padahal baru kenal Bertuah ko kenal aku. Githooo!! I misss uuuuuuuuuuuu!!!!!!! Arghhh!!

Esok pergi Kerteh tapi no one has updated me pun. Ke aku tunggu rumah? OK jugak, leh ajak Yo datang cuddle-cuddle n beromen. Haha mak gilooo. Like you care! Watever!!!!!

Btw ske sangat this sarong iPod. Comel. Beli sendiri, takde org nak belikan. Mentang-mentang la i tgh tanam anggur, orang tak pandang pun!! Dwang tak tahu ke aku lagi genious dari yang dah kerja tuihhh!!

*sigh* swing swing mood swing!!!

Bye pepetss!

Ted

Advertisements

Actions

Information

7 responses

30 11 2008
HooKeD

memang ko men-o-pause

1 12 2008
wenkt

hahahha
dah agak dah

1 12 2008
bashy

tu diah..welcome back hunny!!

1 12 2008
areps

ting tong

2 12 2008
Tijah

mana ko pegi, mak tetap ikot. hehehe

2 12 2008
shandye

mencik tol suke tukar2 url nie…

rotan karang…

sheesh!!

2 12 2008
Riz

Hang nak tau dak, hang dok tinggai shout slalu kat tagboard aku tu, slalu link ang masuk blog ni ja….so time aku tekan tu tanpa realise dah mmg masuk sini. biase la kn…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: