Kena RAMPOK dan terpecah LOBANG ual!!

12 11 2008

What’s up bitches?.

Hari ni aku keluar teman mekna, my cousin melachoooo *larek. Disebabkan kerinduan dia pada si dia tak dapat dibendung lagi, maka I menjadi mangsa yang dipergunakan sehingga 12 tengah malam. Bodoh punya mekna, curfew aku pukul 12,meaning kena balik sebelum pukul 12, bukan pukul 12 baru nak terhegeh-hegeh tekan minyak nak balik!. Agak-agak korang aku drive laju ke tak?. Merasalah kan 120km/j. Cepat je aku tengok minyak tu menurun. Apa pun aku puas sebab malam ni aku dapat banyak story. (Ceh, kau ingat kau reporter lagi ke?).

Sebenarnya, aku tak plan nak keluar tapi aku kesian dengan mekna sebab hari ni (semalam) dia cuti jadi sebagai sepupu yang sporting, aku bawak la dia keluar. Aku cakap awal-awal aku nan ado du, dia kata dia nak belanja. Wahh baik sangat. Harus lah baik, ada projek kan?. Eh patot ke aku cerita benda ni eks? Wakakkaka.

Disebabkan aku malas nak lepak dengan orang lain, aku call kawan aku, aku namakan dia sebagai DG (Diva G, bukan Dolce&Gabbana OK!). Anyway, kalau lepak dengan DG ni memang best sebab dia ponen yang sangat baik. Aku suka kawan dengan dia. Dia baik sangat. So kami jumpa dekat this kopitiam dan bila aku sampai aje, dia terus cakap: “I pelakon wanita terbaik!!!”.

??

Masa tu aku tak faham apa yang dia cakap. Dia pun biasa tingtong jugak, so we talked about other things lah. Lepas tu tiba-tiba baru keluar cerita sebenar. She just lost her handphone. Dia kata sebab tertinggal kat kedai makan. OK lah dah hilang nak buat macam mana kan? Lepas tu, dia tarik nafas panjang dan mengaku yang dia sebenarnya kena RAMPOK! Suara Saleha sangat!!!.

Kan! Terus aku singsing lengan sweater. Dah macam kerja dulu-dulu, menggunakan 5W 1H terus! Tetap nak details ni. Tapi…I wasn’t shocked at all. Sebenarnya aku dah agak. Come on.. I’m not stupid. I may look young, but I have good sense in things ok! Jangan nak tipu aku. So I guess, she decided to tell the truth sebab memang selalunya., eventually, I will know the truth jugak. Samaada orang cakap, atau dia terkantoi sendiri. So to be safe, dia cite je la kot?

Ok fine, kena rampok. OK. Tapi yang kelakarnya (kelakar ke tidak ual decide pasni), ialah, dia kena rampok masa dia tengah dot dot dot dengan this 2 fella yang dia baru kenal. OMG rasa tak sanggup nak cerita tapi ini sebagai pengajaran xpe la kot kan?. So lepas dia blowjob this fella, another fella pulak nak and this is when the scary part came in. That guy keluarkan PISAU dan arahkan my friend ni bagi handphone and duit. Terkucil la dia. She went blank! Dia nak tipu handphone tertinggal dalam kereta tapi jantan pun bukan bodoh, terus seluk poket my friend. Yang tak tahan tu, DIA SURUH MY FRIEND BLOWJOB DIA DULU SEBELUM DIA LEPASKAN MY FRIEND!!.

OK I nak gelak ke nak kesian ni? OMG mana aaaaa fonen tu ada feel nak BJ! Dahlah kena rampok, lepas tu nak kena BJ baru dilepaskan. So lepas tu dia buat jugak, dengan berjurai-jurai air mata ni! Yelah, imagine if you were in her place!. Kau tak ketar lutut (tak payah cakap TAK MUNGKIN aku sebodoh itu, orang nak rampok ni tak kira ko pondan ke, jantan ke, betina ke. Jangan RIAK! Kang kena kat kau nanti).

So lepas BJ, my friend yang cerdik ni mintak jugak handphone dia tapi jantan dua ekor tu suruh dia blah. Apalagi blah la dia!! Balik rumah, relaks dan cuba tido. Kejadian ni 2 hari lepas rasanya. Aku tak tanya banyak lah. Tapi macam aku cakap, tak salah ko nak bawak ciken balik tapi kena hati-hati lah. Dulu ciken tu pau handphone masa dalam rumah. Now in the middle on nowhere. Nak buat repot pun tak logik. Housemate dia pun pernah kena pau.

Masa aku buat entry ni, aku terfikir jugak, apakah pandangan korang terhadap aku. What kind of friends am I engaging with. Well, bagi yang tertanya-tanya, jawapannya mudah: Aku berkawan dengan mereka yang aku selesa berkawan. Perihal SEX dan aktiviti PERIBADI is non of my fucking concern! Kalau pondan main jantan salah, jantan main betina tak salah ke?. Jadi, sekali lagi, inilah aku. Aku tak kisah ko nak main dengan 10 jantan dalam satu hari ke, nak melancap 10 kali sehari ke, nak pancut siling ke, nak cat dinding ke, I DON’T GIVE A FUCK, yang pasti aku berkawan dengan kau sebab we have good time talking about other things and yes, kawan aku boleh dikira dengan jari (setakat ni). But what the hell, tak kisah lah kan?.

Dalam pada masa yang sama, ada sorang kawan aku ni terPECAH LOBANG pasal diri dia. Maklumlah aku yang baru kenal few months ni mudahlah terpedaya. Apa pulak orang yang bercerita tu kenal sejak dari kecik, bertahun-tahun sebelum aku. Aku hanya boleh geleng kepala aje. Macam-macam orang ni kan! Dengan aku cerita lain, dengan orang lain cerita lain. Bila kami berkumpul dan mengutarakan details yang bercanggah; keluar la semua cerita dalam kain. Maka terpecah lobang! Cerita gempak, sebenarnya bukan begitu.

Tadi masa drive, aku terfikir, mungkin semua pekung di dada ni terbuka sebab doa dari mak aku. Mak aku very der selalu berdoa aku dijauhkan dari orang yang tidak membawa kebaikan daripada aku dan dijauhkan dari orang yang akan menindas aku. Maka, aku tak ralat kalau aku tak kawan lagi dengan orang sebegitu. Sebenarnya, mungkin beberapa perkara kita tak setuju dengan ibu bapa kita, tapi kadang-kala kita kena dengar dan ikut juga. Pengalaman wanita berumur 65 tahun mana nak sama dengan pengalaman kita selama 26 tahun ni, am I right?. Walaupun tahun berubah tapi perspektif terhadap sesuatu perkara tetap sama.

Apa pun tadi, aku sempat berkongsi beberapa tips dengan dwang agar benda ni tak berlaku lagi pada masa hadapan. Tapi kalau nak berlaku jugak nak buat macam mana, yang penting, kena bersedia. Kalau terjadi juga, sekurang-kurangnya dah bersedia, tak ada lah ralat kan?. Kalau nak dengar, dengar. Tak nak dengar pun tak apa.

Siapalaaa aku ni lagi pun kan. Dah lah jobless, hodoh pulak tu. Siapa laaaa nak dengar aku membebel.

Kan?

Ted

Advertisements

Actions

Information

10 responses

12 11 2008
Hidney

bagus la tu nok… terhindar dari mereka2 yang tergolong dalam kategori jahat itiew. pasal kawan jangan nak pilih2. tapi jangan pulak tu dijadikan alasan untuk main tangkap muat jer. nanti tersalah pilih, terkena batang hidung sendiri. sebagai contohnya, kes kawan ko ni. kesian plak mak dengar nok. tak pasai2 kena pau masa berprojek…

so the moral of the story is… majulah sukan untuk negara

p/s: naper tak hapdet fb?

12 11 2008
thegossiplounge

Kau apa kes jenayah tak tido lg pukul 6 ni n0k? Adakah kau kelawar juga? Wakakaka. Mak p0se2 atas katil neh. Tggu hubby,hubby takde. Mak p0se Britney je.

12 11 2008
bashy

tu diah story sensasi nk lawan mazidul.. matila blog ko masuk 360 nnti kan?? *pitems..

bestnya dgr uals membebel.. pat lima kali iols jenguk blog ni sehari..kot2 ade hapdet baru..mana la tahu kan?

selamat pose2 Britney

=)

13 11 2008
Jai

Huhuhu. Siannya… Kena rampok, then kena buat BJ. Memang sadis.
I dulu pun pernah kena. Tapi potong part yang BJ tu la. Hihiks.

13 11 2008
[Y]

Aiyark…sedih dan kelakar…Bukit Neraka ke lokasinya?..LOLL..kimak sgt kan..dah kene pau..pastu kene bj org yg pau tu…ya ampun..teruknyerrrr

13 11 2008
thegossiplounge

Jai : Ye ke?? Pasni hati-hati noksi!.

Y : Kan? Macam BINATANG! *emo.

14 11 2008
nasha

hmmm scary kan dengar citer2 ciktan yang perampok ni? so far mak tak penah kena lagi la sebab mak never nak bukak api dengan ciktan yang mak tak kenal… semoga kita ambil pengajaran dari citer ni…

14 11 2008
thegossiplounge

Kan noksi?. Horror. Naseb baik tak kena kelar, dah la fonen tu berwajah musang, nanti terus jadi wajah u-know-what. Larek*

14 11 2008
nasha

oh mungkin jugak sebab dia berwajah musang kot? tu sebab jantan tu berani buat dajal macam tu. kalau cantik macam mak agak2 jantan tu sampai hati tak nak rampok mak? *larikkkkkkkkk angkat skirtttt

14 11 2008
thegossiplounge

Kau pondan bijak, takde la main sebat tepi jalan kan. Tapi yang kita kenal pun kena berhati-hati ual, mana la tahu dia dah hafal mana kau letak kunci kereta, mana kau simpan wallet. Never trust anyone but yourself.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: