5 things about me.

11 11 2008

5 things in my bag (beg mana satu ni? I banyak bag!!OK beg masa I kerja dulu eks?)

  1. Magazine – Untuk rujukan mencari issue.
  2. Laptop – I tak guna computer pejabat sebab semua orang berebut nak desktop tu. Kuasa aku)
  3. Mobile Phone – I tak suke letak dalam poket, nanti bercalar!
  4. Kunci kereta & kunci rumah – Lagi satu, kercccccccccchingggggggg-kerrchinggggggg masa berjalan.
  5. Durex and Condom – Haha, tipu je ni!!

5 things in my wallet

  1. MyKAD – Dah nak terkopek dah pun.
  2. Duit – Sekarang tak banyak sangat dah. *nanges.
  3. Fashion Fast Forward VIP Card.
  4. ATM Cards – Maybank, CIMB, BSN *larekkk ni je bank kat kampung.
  5. Membership Cards – Celebrity Fitness, Tesco Club Card, etc.

5 favourite things dalam bilik

  1. Katil (termasuk tilam) – Sekarang I gua masa siang je, malam berjaga.
  2. Bantal – Ada 3.
  3. Laptop – Gilaaaa takde benda alah ni??
  4. Broadband – Gilaaaa takde benda alah ni??
  5. Ikea Stuff – ske ske ske!

5 things yang ingin dilakukan

  1. Nak beli Nikon D60 – Nak buat wedding photography!!
  2. Nak melancong – Nak gi menjelajah dalam dan luar negara *merasa la V!!!
  3. Nak beli apartment sendiri – Sexcited sangat!!
  4. Nak ada baby – Nak amek anak angkat comel macam Rizalman.
  5. Nak kerjaya yang stabil – Ops, ada ke yang tak nak? Itu PLU BODOH!!!

5 things yang sering dilakukan

  1. Online.
  2. Lepak mamak.
  3. Makan.
  4. Mengumpat.
  5. Update blog merepek ni.

Yezza!!!!!!!!!!!!! I’m tagging Faisal Admar, Valerie (of course, duhhh), F, and Wenkt.

Teddy

Advertisements

Actions

Information

14 responses

11 11 2008
Hidney

tag ted jangan tak tag…

p/s: durex and condom? konsep dia mcm colgate and ubat gigi. u was a teacher for cry out loud. please sexplain?

12 11 2008
axim

rajin hang duk buat TAG ni noo..

12 11 2008
thegossiplounge

Hidney : Wakaka! I meant Durex lubricant!!

12 11 2008
thegossiplounge

Axim – Aku kan tanam anggur. Ni la kerja masa lapang aku!

12 11 2008
F

kuweng hasam ko ponen!!!

penin la meks nak pikir sumer nih~

;P

12 11 2008
conan_skywalker

tu dia pendedahan sexclusive !!

12 11 2008
thegossiplounge

Wakakaka. Kan Conan!!!?

12 11 2008
Pyan-CGT

thanks coz visit my blog, nanti saya buh url blog awak dalam blog saya.
hope u do same things! Adios!

12 11 2008
Faisal Admar

haha malam esok buat. lepas tu bersedia la yang nak sgt kena tag baru² ni keke.

12 11 2008
shandye

homaigosh..
theng god la mak tak ditag… motif la.. mak bukannya rapat dgn uols pown.. maka wajarlah mak tak ditag katanya…

anyway..

matilah klu mak ditag harusla pendedahan separa eksklusif membawa kondom dlm wallet katanya (for safe sex ofkos uols…)

i mean.. u never know when tetibe u ger2 nk have it kan?

ahaks…

12 11 2008
thegossiplounge

Noksi, I pick blogger randomly je. I will tag u in next entry. Merasa! Hehe!

13 11 2008
wenkt

i dah tag noksi tu.
dah

13 11 2008
anep

love ur phone so musch… adusss jelesnyer bro.

13 11 2008
anep

by the you’ve got nice blog beb… luv it tooo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: