Paris Hilton is infected by HIV?

10 11 2008

Takde lah, I tipu je. Tapi come to think of it, tengok list EX dia tu, layaklah kalau kena pun. Tapi oklah tu, ramai EX kan? *Jap nak tengok list I, eh kenapa kosong je?. *Nanges.

It seems as if IT-girl Paris Hilton fell in real love with rockstar Benji Madden and currently they are having a passionate affair. She currently looks quite happy and expressed her wish to have a child at several occasions. Maybe her wish for a baby has become stronger since her “Real life”-friend Nicole Richie gave birth to a little girl.

Yang pasti, senang la nak give birth nanti. Faham-faham lah kalau dah banyak EX tu kan?

Teddy

Advertisements

Actions

Information

3 responses

10 11 2008
Faisal Admar

haha. pandai lah ted tu.
ted senang beranak tak?

10 11 2008
thegossiplounge

Tak, I last projek, setahun lepas lah. Macam org tu juga. Confirm ketat kan?

11 11 2008
conan_skywalker

cit, sllu tertipu ngan tajuk entry ko.
tp klu btol pn, layak la ngan dia tu.. giteww..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: