Realiti

9 11 2008

Akhirnya setelah tiga hari, S kembali ke dunia realiti. Walaupun alasannya agak tidak kukuh, tapi why should I care?. Suffice again to say that I’ve done my responsilibity by calling M, to inform her that she now can settle what ever mischief happened by calling S on her ‘switch-back’ mobile. Terus kena cop Diva Propah!

2141154996_cc93a0f0ff

Macam-macam orang dalam dunia ni kan? Semua ada perangai sendiri yang kadang-kadang tak masuk akal, di tambah pula dengan pelbagai alasan yang kadang-kadang tak logik langsung! Bagi yang tak berapa cerdik tu, dwang akan angguk, terima alasan tu dan teruskan hidup macam biasa. Bagi yang cerdik sikit, langkah pasti akan berhati-hati, bersedia dan berwaspada supaya tidak mengalami benda-benda sebegitu lagi.

Ye lah, if it can fucking happened to other people, of course it can fucking happened to you. Logik kan? One thing about me, I cepat tawar hati kalau orang buat perangai. If I wanted to potong kek, I will do it only when the other party buat hal dengan aku. If not, I diam aje.

Sebenarnya benda ni memang tak melibatkan I sangat, tapi I rasa geram sebab orang macam ni wujud. Kenapa nak kena wujud lagi orang macam ni? I tak faham. Kita tak boleh lari dari masalah. Kalau kita lari pun ia tetap akan menghantui diri kita. Ke kita boleh lari?

Can somebody enlighten me?

Advertisements

Actions

Information

11 responses

9 11 2008
Alfateeh

who art thou?

anyway thanx visit my blog… ;p

9 11 2008
areps

sabar lah u. the older we r the wiser we’ll b. perhaps

9 11 2008
rizal

manusia mmg mcm tu..
nk buat mcm mner..
terima aje…

9 11 2008
Alfateeh

Ok dah update…

Kalau rajin bace la… panjang berjala… jgn lupe komen skali k… ;p

9 11 2008
rizal

xon YM ker?

9 11 2008
thegossiplounge

On9 macam biasa.

9 11 2008
Hidney

well life’s like that ted…

10 11 2008
Mac Shu'Imizu

entah idee aku pun selalu hadapi masalah ini, kadang2 orang tak faham atau memang sengaja buat2 tak faham apa yang kita fikir yang terbaik untuk hubungan. bila ajak berbincang, kita juga yang dipersalahkan,bila kita janji untuk jadi yang terbaik dia juga yang cuba gagalkan…..patutlah golongan homoseksual ni dilaknak Allah sebab penuh dengan kejahatan.

Aku akan terus berdiri untuk diri aku sendiri, dan jika aku terus berdiri untuk orang lain, orang itu adalah orang yang tahu keiklasan aku dan sama2 berdiri dengan aku.

10 11 2008
thegossiplounge

Sudah-sudahlah tak payah lah kau menghambakan diri untuk cinta. Ternyata dia bukan plu terbaik untuk mu. Lepaskanlah dia.

10 11 2008
amar

1st time baca..nice blog too 🙂

10 11 2008
Faisal Admar

hmm. lari dari masalah. benda paling bodo untuk dilakukan. dengan harapan bila lari, masalah hilang? hmm.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: