I didn’t steal your Gronola Bar, beee-yatchhhh!!!

6 11 2008

I love blog-hopping. That’s what I do for the whole day since 20th of October. I’ve been jobless for exactly 16 days. Laa baru 16 hari ke aku kampung?

Seems life forever. I think Norman Hakim is such an asshole. I think Abby should just shut the fuck up, get a divorce and moved on. Banyak lagi lelaki yang baik dan bertanggungjawab diluar sana. My mum  need to slow down. My sis had more than enough time to arrange her marriage. jangan sampai aku naik hantu. I hate series like Sitti Nurbaya, nampak perempuan tu lemah dan bodoh. Lately aku suka tengok drama melayu seperti Cinta Batu Belah. Ada yang ajak aku kapel, tapi korang boleh ke setia dengan aku?. Aku tak percaya. Bilik aku tak lawa macam bilik aku di Penang. Sini tiada Ikea. Ada SSF je. Aku suka baca blog tp kalau layout tak menarik dan idea merepek, cepat je aku tekan X, pedulik hapa aku ko doktor ke, lawyer ke, apa ke. Kau ingat ko gaji besar hidup ko best? Takde maknanya. Aku benci Bawang Merah Bawang Putih. Aku benci Michelle Wee dan Zubir Berita Harian yang macam orang gila talak kat Pierre Andre. Agak-agaklah nak story pun jangan jadi jakun sangat, benci aku nengok muka korang.

Aku akan merepek lagi nanti.

Teddy

Advertisements

Actions

Information

7 responses

6 11 2008
[Y]

LOLLL

7 11 2008
axim

best tetiba pepagi dah dengar bebelan ko

🙂

7 11 2008
areps

sukaaaaa repekan kau ni.. jump here there n everywhere

7 11 2008
love-n-hate

chill ted!

7 11 2008
Yan

Dah, jgn duk bebel jer…dtg “umah” mek, gi amik “HADIAH BESOR”….dengan ingatan, jange nok ngelat deh..:))

7 11 2008
mat cendana

HAHAHA! Great, Ted!
I’m taking a short rest inbetween work and reading this bashing of those mentioned has added value to it. No comments by me on whether I agree or not – Blogs like this are “personal” blogs where “the owner is always right” (As opposed to business’ mantra of “The customer is always right” WHY?)

Anyway, I use the “Feeds” utility in Opera to RSS your blog, Arep and the Malay newspapers etc. Very convenient; it downloads the whole thing (except pictures) when I’m doing something else. BTW, here are the browsers that are launched on my laptop right now: Opera, Firefox, Flock, Sleipnir. Why so many?? I’m doing some research to write something which, hopefully, I’ll get paid for.

Okay, have to continue with the project…

9 11 2008
lifeinside

i thought it’s granola?

but then i know u wouldnt give a fuck on the spelling.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: