Extra-vagantly delicious.

30 10 2008

Disebabkan tak ada orang bagi hadiah kat I, maka aku hadiahkan sendiri untuk diri sendiri. Vahhh merajuk la tu kan? Takpe lah janji I tak susahkan sesiapa! I bukan konsep speeedooooooo! Melainkan dia tu kekasih pengarang jantung itu takpe lah jugak. (Alaaa macam la korang tak speedo jantan!)

Satu perbualan via YM yang berlaku sekejap tadi :

Ted Baker : sentap!
+papa+: hmm ok ok
+papa+: dah2 x nak gaduh
+papa+: baca statement dalam blog pun dah macam berapi jerq
(tudiahh uals, kuasa blog)
+papa+: ala daddy ni.. tu pun nak mengamuk satu dunia
+papa+: mcm daddy jer smbut birthday tanpa org lain
+papa+: yg dekat afrika ada daddy ingat diorg sambut birtday?? (Motifff?)

….

Macam mana ni uals? Laki aku ingat aku ni orang Afrika ke? Aku disamakan dengan orang afrika.  Keji la papa!!!!. Takpe la I pose Alek Wek je lah.

Uals, oleh kerana birthday I di sambut di hujung-hujung tarikh perkahwinan adik I, maka I dah budget yang parents I tak akan bersemangat langsung untuk sambut buffday I. Maka I redha dalam sentap. Semalam masa I keluar minum dengan Su pun, tak ada wishes pun dari dey all. Sekali lagi I sentap santubong. Dah lah laki lupa buffday aku, mak bapak pulak tak ada suprise! Keji sangat.

Tapi apabila I bangun tengahari tadi (NOTE:Tengahari tau! Tidur mati dalam kesentapan), I dikejutkan oleh satu pemberian yang sungguh tak disangka oleh ibu I. Alhamdulillah. Walaupun kecik tapi baik lah ada dari nan ado langsung kan? Lagipun I memang nak sangat hadiah itew! Jadi lepas ni I akan perlukan khidmat Arep. Tapi sebenarnya, I tak kisah lah dapat ke tidak. Kalau tak bagi pun tak apa sebab parents I dah berhabis banyak untuk I, sejak kecil sampai besar.

Sebab tu kalau dwang nak berabis tops 20K untuk adik I kahwin, I tak heran lah. Kalau orang lain mungkin berdengki, tapi I rasa, I tak perlu lah nak berdengki bagai dengan adik-beradik. Kalau orang dengki dengan I tu, wallahuallam lah. Itu lain cite. Janji I tak kacau orang.

I guess my 27th birthday turns out quite well juga. Plus, papa is coming tomorrow!! Yay!!!. *KY, checked.

P/S – Thanks Kash sebab nyanyikan lagu harijadi via phone! Sweet seh!

Ted Baker

Advertisements

Actions

Information

5 responses

30 10 2008
aizul marcello

waaa kemsalam sama laki uols ek!~ hahaha

30 10 2008
areps

tudiah.. dapat cincin pusaka kah???

suara kamu sungguh merdu. menusuk kalbu hatiku. ermmm.. mungkin aku jatuh cinta… owh KB ku.

lariiiiiiiiiiii

p/s; KY check.. Pantat

30 10 2008
thegossiplounge

Kan! KY tu penting.

30 10 2008
Riz

Speaking of which, I came to ur blog a few times. Read ur entries about ur bday but silly me. I have not wished you Happy Birthday. So here you go: Happy belated birthday my dear friend. And hope the days to come brings u lotsa luck, happiness and joy! (ok fine joy and happiness, makes it sound a lil bit right)

31 10 2008
F

*KY, checked.

*****************

pitemmzz~!!

kalo xde leh pinjam aku nye KY

hiks!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: