Gadget Apple sungguh cool!

28 10 2008

Vahhhh. Adalah orang tu, dia tengah dalam proses nak beli MACbook dan iPhone! Vahhhhhhhhhhhh! Jangan fikir dua kalilah. Segera ke Queensbay sekarang! 5.5K untuk MACbook dan iPhone. Nanti orang di Starbucks jeling! Baru IN brader! Dan kalau ada duit lebih (tapi macam membazir pulak), boleh dapatkan iPod Touch, iPod Shuffle dan iPod Classic. (Tapi bila fikir balik, itu duit you kan, suka hati you lah you nak buat apa pun.). Vahhhhhhhhhhh kuat ngepongg kato ore kelate.

For the basic MACbook of 2.1GHz Intel Core 2 Duo + 1GB Memory + 120GB + Combo drive + Bluetooth/Wifi (kalau takde ni di alaf baru ni, wajarlah Apple dicampak ke laut), it will cost you at about RM3,899. Kalau nak yang lagi besar memory, sediakanlah duit dalam amount yang besar juga.

2.4 GHz Intel Core 2 Duo Processor, 2 GB RAM, 200 GB Hard Drive, DVD/CD SuperDrive plus Bluetooth/Wifi is at around RM4,599. I know of this sebab I terima weekly updates news on Apple via Switch. Apa itu Switch? Pergi Queensbay sekarang!

Oh ya, untuk iPhone pula, it’s around 2K. I can’t give you the specific price sebab tak ramai pun yang jual benda alah ni. Tapi jangan risau, tukang jual akan crack kan untuk you guys. Syhhhhhhhhh you bitches doesnt hear this from me!!!!!. My cousin sekarang pakai HTC Diamond yang sungguh tak best itu. My auntie pakai DOPOD! Itu best! I loike!! Tapi depa satu family memang suka campur-campur jenama gadget, unlike me yang sungguh setia.

Speaking of Queensbay, I miss watching movies so damn much! Lama tak tengok wayang.

P/S = Apple Macbook, Macbook Pro and iMac are now Windows-friendly, meaning your can install you Windows Vista in it. Merasa!!!! *gempa bumi.

Ted Baker

Advertisements

Actions

Information

13 responses

29 10 2008
aizul marcello

yeahhh blog anda sgt kewll!!! sgt suka mereadingnya hahaha…

btw, i dah link ur blog gak..thanx for visiting my blog!

* love i phone n MAC

29 10 2008
areps

adakah ini satu lagi KB. owh matahari cerah. berjalan? mungkin. ermmm. boleh juga.

*lariiiiiiiiiiiiiiiii

29 10 2008
axim

siapakah orang itu yer..haha

29 10 2008
conan_skywalker

mmg cool skali apa yg uols cherita kan tu.. yg x bestnya harus la poket mak jadi ‘cold’ kan kalau beli gajet² tu nanti

29 10 2008
thegossiplounge

Arep : Keji lah kau! Hehe.

Axim : Entahhhhhhh.

Conan : Mak pun COLD.

29 10 2008
thegossiplounge

Aizul : Thanx juga!

29 10 2008
KNizam

nak ipod jugak. hehe 🙂

29 10 2008
wenkt

yg apple rm4199
iphone rm2399

dulu la i dapat.

skrg ni pakai iphone lama gk
xbest
cuma stylo

29 10 2008
Riz

Haha! iPhone lah kt my web tu syg.

30 10 2008
Faisal Admar

iphone battery kalau kaput takleh tukar sebab built it. memory card tak boleh tambah.
betul ke?

mac book yg spec 1st tuh xde dvd ke?

sape la org yg nk beli tu kan hahahaha

30 10 2008
areps

BF mak kirim Iphone d UK.. cam ner ni???? Nangess..

31 10 2008
just apple

i also one of the iphone…but i wan a 3g one…>.<

3 11 2008
shiraz

5.5k ? is that in ringgit? that’s a good deal!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: