Seating the AXIMination.

25 10 2008

What’s up bitches?

Siapa lah yang baca blog aku sampai nak cecah 10K readers. Adakah lalats? Adakah student? I felt honored though and soon I’ll be showing much more of my cute face (katanya Yan). Maybe I should be having my own dot com so that I can put up ads and earn some fucking money out of it. Tahun depan lah. I bukan kejar stats macam orang tu…. Ops.

Last night I went out for a late supper and I met fellow blogger, Axim. Alamak lupa nak took your pix la Axim. Nevermind. It was kind of hard finding the house he stayed at. Ted ni takde la terror sangat jalan KB. Tapi Axim ingat jalan. Bagus sangat. Sampai ke depan rumah diberikan direction. Cekap. Sebelum pergi amek Axim, ted lepak kedai Na dulu. Seronok borak dengan Na, she is my cousin, ada kedai makan tomyam bang-cock haha. Di Jalan Guchil Bayam. Ingat nak pergi sana, nak belanja Axim makan tomyam tapi dia nak lepak kopitiam, so OK je lah.

Kami lepak dekat one of the kopitiam here in KB and ordered some foods. Makan sikit, sembang kuat. Semalam hujan renyai-renyai so sernok la bersembang. It was nice talking to you. Baru I tahu apa apa itu dot dot dot and how it functions haha. Thanks much for the detailed information. Macam jawab exam! Sigh*

I’m looking forward to meet more blogger in the future.

Totley doo!

Ted Baker

Advertisements

Actions

Information

3 responses

25 10 2008
Faisal Admar

haha apa neh jap itam jap puteh background. hehe. last² jumpa di kelantan gak kan? masa kat penang tak pernah jumpa pun. axim ni nak jumpa susah betol. haha gf dia dah jumpa ari tu masa speech muhyiddin di usm 😛

26 10 2008
Yan

Ted…

Email kat Mek hotline hangpa yang tak henti2 ringing tu…:D….

nazeanmn@yahoo.com

29 10 2008
axim

nice to meet yoy though!!

kalau tahu ko nak belanja tomyam aku pi jer kedai naa tuh..hehe

some other time k..

so bila nak jawab exam ni??lecture dah kasi ari tu kan..haha..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: