Au revoir Arep

24 10 2008

Kan! Tapi awas, jangan speku. Arep masih lagi hidup (ketika entry ini ditulis). Ted baru je balik dari airport sebab tadi hantar arep yang akan berlepas ke UK esok malam. Hari ni dia pergi KL dulu untuk melempiaskan apa yang patut. Dia balek KB buat apa? Dia balek nak makan budu kot?. Il est si nerveux auparavant boarding. Je comprends comment il se sent. Il est seul là et n’importe quoi peut arriver.

Apapun, maafin gue, gambar daripada HP sahaja sebab dia menggelabah nak pergi awal amats. Tak sempat aku nak amek satu apa benda. Ted pakai pun selekeh gila. Hoodies, skinny jeans and my favorite Gap look-alike shoes. RM20 je tapi arep cakap lawa. Susah nak dengar dia puji ted tau. Lepas ni blog dia akan penuh dengan pixel shopping di Harrods. Terpelanting la blog ted ke sawah bendang. Bila la nak gi sana ek papa? Papa cakap tahun depan. Vahhh. Apa pun papa sudah membeli tiket LCCT-KBR-LCCT. Hiks. Je vous aime le père!

Malam ni ted akan berjumpa dengan seorang lagi blogger. Wah 2 hari berturut-turut kah? Siapa orangnyaaa? Tungguuuu! NO NO NO its not Hooked. But I’m so fucking excited to meet hooked!!!!

Ted Baker

Advertisements

Actions

Information

6 responses

24 10 2008
arep

i dah selamat sampai di KL. NOw d Cheras. Malam ni nonton muvi Max Payne with Dr. Rihanna, Dr. Misha Daniel, Dr. Maria and Dr. Maya Karim. Ramai skalis dokter2 nyer.. Meriah…

24 10 2008
thegossiplounge

Dr berangan!!!!!!

24 10 2008
arep

keji sungguh pic makan twister tuh… tak sanggup i tengok.. sila turunkan… AWAS

24 10 2008
thegossiplounge

I find it cute!

24 10 2008
cendana287

Had seen the first few lines of this post at my blog and I was immediately struck by the word “Arep”…
This is shocking! Never mind, I had just SMS him…

BTW, nice new face for this blog…

24 10 2008
cendana287

BTW Ted: The blue shoes … they look exactly like the ones Gambang had used during my time:-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: