Ted gonna miss u!

9 10 2008

Yay! Today is my last day teaching. But I still have to come to school tomorrow even I do not have any class to teach anymore. Well, saying goodbye to all my colleagues finally brought on the usual ‘leaving symptoms’. It’s the first time really that my leaving plans have actually begun to have an impact on my life. I also really don’t like goodbyes – this is one case where the saying “practice makes perfect” doesn’t apply, at least not for me.

As a ‘celebration’ for having finished my job I bought myself a nice pair of Topman long sleeve shirt last night. It came upon me that ted dah lama tak shopping. Apa benda terakhir ted beli? Dah lupa dah. So semalam tidur dengan senyuman sebab dapat buat my retail therapy. Teringin nak bali this one cool jeans tapi baru rasanya jeans dah banyak sangat. Tak payahlah dulu. Lagipun bukan skinny. Kalau skinny ok jugaks.

Oh ye baru ingat masa belek-belek my pixel folder! The last thing I bought was a nice pair of Dunlop shoes. It was abit special because the color changed depending on temperature. It was dark green when cold and bright yellow when warm. Now its somehow stuck with yellow in the front and green at the back. doesnt change anymore. 😦 Sentap. Maybe sebab dah basuh.

Last night, I went out with Azie and Effa, pergi tengok wayang kat Queensbay cite KAMI The Movies pastu pergi makan di Idrus Seafood Bayan Lepas. Lepas tu terus balik rumah tidur. Mengantuk gila nak sampai ke rumah tu! Bangun pukul 6 pagi terus buat LP. Malas nak buat awal. Gitulah hari terakhir. Memang malas. Esok mak teh ada  buat kenduri tahlil sikit, maybe I should go. Malas sebenarnya ni. Jasad kat sini, fikiran dah nak rehat-rehat di kampung.

Despite at the moment having some regrets about how some things went, I have to admit that it was very nice not to get up at 5:30 to go to work!

UPDATE!

Haiyohh tadi kelas aku bukan main kurang hajo dua budak tu. Mentang-mentang hari ni hari last aku, dwang berdua buat kerek satu macam dengan aku. Sampai jugak tahap kurang hajar tapi nak buat macam mana kan, aku takleh salahkan dwang jugak sebab hari last so dwang mungkin takde mood dah nak belajar. Takpe la, aku halalkan semua illmu yang aku bagi kat dwang semua. Aku ikhlas buat semua ni bukan sebab praktikal aje. It’s meant to be.

Untuk kelas 4A pulak, aku layankan aje dwang hari ni. Kemas kini file dan sebagainya. Sebenarnya, aku tak kisah pasal keeping in touch atau tidak. Appreciation level orang tu kan berlainan dan aku cuba untuk tidak fikir negative about things.

Sebenarnya perasaan aku ni bercampur baur. Sedih, hiba, gembira, sayu, semuaa ada.. Sedih sebab rasanya dah lama di Penang ni, hiba sebab nak tinggalkan Effa, Azie, Juey dan Mapong.. Gembira sebab nak balik kampung lepak dengan family dan mana tahu ada rezeki untuk business kat sana dan sayu hati sebab tak tahu bila lagi boleh jumpa dengan dwang.. Ajal, maut, semua di tangan Allah. Semalam, Efa said something rather disturbing to me and today told her that it was kind of harsh. She apologized about it and we did clear things up. Itu yang aku ske dgn Efa ni, she is very down to earth and she accepts the truth, even though it was rather painfull.

My auntie is here in one of the resorts tapi rasanya malam sikit baru boleh jumpa sebab aku nak keluar dengan Efa dan Azie lagi malam ni. Lepas ni dah takde la student practical lepak kelas PK ek. No more ngumpat and gelak ketawa. Dahlah baru je jumpa Faisal. Takpe nanti kita YM sokmo-sokmo. Haha. I’m gonna miss all of that.

Ishhh, nape la takde mood sangat. I’m going to miss Efa and Kak Mass sooo much!

Ted Baker

Advertisements

Actions

Information

5 responses

9 10 2008
hidney

berenti mgjr? ker dah abis praktikal? pokcik blurr cu… so apa plan lepas ni?

9 10 2008
Faisal Admar

ted ckp masa di old town balik sabtu. kenapa tukar plan lak =(
ntah bile la nakk jumpa lg.

9 10 2008
zamir hady

cool blog dude! keep on writing good stuffs!

9 10 2008
hidney

ted… add kat hidney@live.com. YM aku dah bengong…

10 10 2008
Riz

you know something. i’m getting a couple of skinny jeans soon when I get back to Malaysia. Like seriously dude, the cold weather here and having ‘air spaces’ between your pants and legs – That kills. Plus it’s pretty common having people wearing skinny jeans here, and I must say if you match them correctly, it looks pretty hot. Now gota run, will come by again soon. Oh yes, btw, thank you for dropping by Timely Twisted, hoping for more future visits (I do update when I can, that’s at a rate of once weekly for the time being.). Take care. Tciao!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: