Sembang-sembang Faisal Admar AKA Abang Hasil

8 10 2008

Thank you Faisal Admar for adding the aforementioned fun and excitement into my blogging life. Hehe. Alhamdulillah life’s been so great to me and I am making lots of new friends . Most of them ironically are coming from the virtual world (which then leads to the reality upon meet up).

Last night, for the first time, I met a fellow blogger after months of reading his blog. Well, I started out blogging 4 months ago but I had been reading since forever. Cuma I je yang tak buat blog sendiri. Last June, TheGossipLounge has been launched and thanks to it, I’ve came upon very interesting new friends, like Faisal and Hooked. (Memang kau one in a million Hooked, like no other gitu).

Back to our story, me and Faisal met at White Coffee Kopitiam, Bayan Baru and it’s always nice to realize that folks whose blogs you enjoy are the types of people you also enjoy hanging out with… even if it’s to talk mostly about HASIL, birokrasi, bos sapa lagi dot dot, blogger itu ini, macam-macam lah. Sampai tak sedar kami sembang sampai 5 jam! From approximately 8.30pm to 1.00am. Hahaha. Tak sedar langsung lah! Tu la Abang Hasil ni best diajak borak.

Ted pun sama naik lew!

Okehh.. Ted nak gi siap-siap barang untuk majlis hari raya cum perpisahan untuk kami pelajar praktikal.

Dengar-dengar itu, kanak-kanak menyanyii.. ewahhh betul ke tu, belasah je!

Ted Baker

Advertisements

Actions

Information

7 responses

8 10 2008
axim

why i didn’t be invited???huhu

8 10 2008
bluecrystaldude

Tunggu Faisal blog about this in his blog. Hehehe

8 10 2008
thegossiplounge

Malam kang update le pas dia blek rumah tbuka. Gumuk ah pasni. Ops. Hehe.

8 10 2008
Faisal Admar

haha. tak sempat nak tulis apa pun. ni nak gi open house lak. malam2 buta kan? nanti lah i update. org tu takpe lah, balik keje 1pm. org ni balik keje 5pm! keke. axim tu bila nak buat gath ni?

p/s: seronok giler borak dgn ted. thanks for the treat. next time its my turn. seronok sambil borak sambil makan. sampai penuh. tp org tuh leh masuk mc d lagik! haha.

8 10 2008
thegossiplounge

Hehe. Ala balek 1pm pun bukan leh balek tr0s. Haha. Okey. Tgk wayang taw!

9 10 2008
hidney

bila nak terHidney plak?

9 10 2008
Faisal Admar

adus ted. nape lak balik jumaat? ckp balik sabtu? khamis malam tu gi badminton igt ada selection tp tunda next week plak. igt jumaat malam leh lepak2. dah ted balik jumaat lak =(

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: