Mahu lebih

1 10 2008

Hye! Masih lagi dalam mood raya? Penat berjalan kesana kesini? Ted pun. Rasa nak patah kaki ni melayan karenah anak saudara yang adanya dah lebih besar dari ted. Apa pun memang seronok sesekali berjumpa sebab agak berkurun juga tak jumpa dey all.
Line 3G yang macam palat pun buat ted bengkak hati juga. Bayar je mahal tapi perkhidmatan ado makhayam cakap.
Hari raya pertama ni ted cuma melawat jiran tetangga. Tak tahu kenapa raya tahun ni dull sikit. Mungkin sebab semua dah ada mood kenduri-kendara untuk bulan 12 nanti. Bukan ted kahwin tp adik ted. Kalau ted kahwin dalam masa terdekat ni,haruslah KB ted upah gadis Myanmar kahwin dengan dia asap, untuk mengelakkan spekulasilah konon. Boleh blah!

Apa pun ted puas hati dengan baju melayu tahun ni walaupun tidak lagi merayau di Jalan TAR macam tahun lepas. Tapi,ada hamba Allah tu, beli baju melayu kat Jalan TAR tapi bila ted pergi beraya rumah dia,dia pakai baju beli di pasar malam pulak.. (ted pun pernah beli baju di pasar malam tapi perlu ke si p0lan tu pakai masa fashi0nista pergi mencemar duli? Haruslah kena carut di blog dan di depan muka.) tapi hamba Allah tu tetap muka innocent sambil makan spagetti dan satay dalam satu pinggan. Macam mana tu? Ual fikirlah sendiri. Esok apa plan? Apa pun plan, pastikan rumah anda di cat dengan kemas. Jangan separuh hati sampai celah pun diabaikan. Perlindungan biarlah menyeluruh. Ok?? Gitulah raya pertama ni, meriah pun ala-ala saja. Nantilah perut ted dah elok sikit baru ted sambung menjelajah kesana dan kesini.
Selamat beraya!

Ted Baker

Advertisements

Actions

Information

One response

5 10 2008
Faisal Admar

mana gambar baju raya? =p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: