Cikgu mengamuk lagi.

24 09 2008

Haiyoh nak mengamuk ke tak esok ni??! I should’ve followed my heart.! Aku sepatutnya mengajar dalam kelas je, instead of English Room. Haram jadah budak 9 ekor ni ponteng kelas!! Siap esok aku kerjakan!

Ted Baker

Advertisements

Actions

Information

7 responses

24 09 2008
conan_skywalker

nok, ko mengamuk je.
aku akan terus memberikan sokongan moral kt ko.

chupp, apasal budak² klas ko ni ketegaq² sgt?
kalu aku, dah lama aku silambam sekor².

24 09 2008
areps

pls amoklah lagi..

24 09 2008
hazel

jgn high blood sudah, nanti raya tak leh makan rendang daging..

24 09 2008
Faisal Admar

OMG! sampai 9 orang? report jek dengan pengetua! guna diktator sikit… setakat amuk jek… dorang nak dengar ke? dasar telinga badak mcm tuh

24 09 2008
Faisal Admar

eh btw this title sounds like… tora datang lagi! haha

24 09 2008
hidney

rendam kan jer dalam longkang uolss

25 09 2008
budleee

jgn bwk parang time amuk tu sudah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: