Itu lah ayah, abe dah cakap keta kena tukar bateri!

22 09 2008

Haiyoh!!! Panjang sekals tajuk entry nyeww!

Omg!! Jap nak lepas lelah. I’ve been running here and there the wh0le day!! Haven’t got the chance to tell what happened to me today. Will be blogging tonight.

Faisal : Kat Bayan Baru? B0leh juga! Ted bawak awek b0leh? Hehe!

Ted Baker

Advertisements

Actions

Information

13 responses

22 09 2008
areps

SIOT JER KAN.. BAGI BAPAK KETER LOW BATT..

22 09 2008
areps

KAU KENA TAGGED TAU.. JGN NAK CULAS… SIAP KAU.. AWAS

22 09 2008
thegossiplounge

Keta aku lah l0wbatt!! Tersadai tepi hiway tadi! Kau kenapa x pick up call? Aku nak mengadu d0mba! Hanjeng!!

22 09 2008
ombk

hye awk…

22 09 2008
hazel

sib baik siang2 hari, kalau malam, ada yg tak berkaki tu datang nolong..

22 09 2008
areps

OMG OMG sori nok.. mak letak hp dalam beg and the best part is… Silent…

Ayooo.. mak call kau skrg…

22 09 2008
areps

terus voicemail katooo.. abes cam ner???

22 09 2008
thegossiplounge

Githo lah hadek2..!! Baek campak HP ke laut kalau dh rasa tak penting!!!!

22 09 2008
areps

maklumlah mak pakai tel cikai sajo.. X mampu nak Ber iPhone 3G sebagais..

Sowie la nok.. Mak nak tolong pun jauh. Penang Tawau u ols.. Mak x ada scandal d Penang.. Opsss.. Lupa.. Ada..

*chabotttt

22 09 2008
conan_skywalker

ayyo, ksiannya ko. mintak simpang malaikat 44 le jadi camtu kt aku.
tak dpt ku bayangkan.

maka, aku menunggu pencheritaan lanjut uols berkaitan perkara iniew..

22 09 2008
add_asyraf

hahaha…i penah tau…i drive pastu i perasan nape lampu bat x nyala…i ckp jer kat my fren…trus kete padam tepi traffic lite…terpakse kuar kete sambil buat buat xde paper berlaku…huhu…nasib baik my bro ade…kalo x harus i posing ratu kat tepi kete…huhu…

22 09 2008
hidney

tajuk entry sebatu panjang. tapi isi entry mcm dua tiga patah jer.

23 09 2008
Faisal Admar

Er bawa awek ke plak… dah le saye ni shy² cat… Axim join tak? Kalau dia join bawa awek pun takpe lah hehe… Kang muka I merah jek…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: