15 perkara tentang aku.

18 09 2008

Haiyoh hem kena tagged kaedahnye ya! Baik. Aku jarang kena tagged ni. Maklumlah tak ada orang sudi kan. Aku kan waruk. This task is a request from my KB. Mek cuba k nok!

The Task:
You have to state 15 weird things / habits / little known facts about yourself.

  1. Aku ada mood swing. Kadang mood aku elok, kadang mood aku tak elok. Kalau tak elok tu maknanya ko call ke, sms ke, apa ke, aku tak akan layan langsung. Aku kan dok dendiam atau keluar sorang-sorang.
  2. Aku ni lone ranger. I like to be alone but I don’t mind having people around me as well. Cuma kadang-kadang memang aku suka pergi mana-mana sorang-sorang, contohnya, tengok wayang, shopping, makan dan macam-macam lagi. Mungkin sebab aku dah biasa being indipendent so kalau ada orang mengikut aku memang rimas.
  3. Aku seorang yang indipendent dan ada business minded. Ada je business aku nak buat. My KB tahu lah apa benda nya. Aku ni jenis beringat, maklumlah aku ni jenis tak suka bila duit kurang. Jadi keluh kesah mak esah. Jadi kerja tu penting. Kerja sambilan pun penting jugak uals.
  4. Aku suka makan. Aku suka makan macam-macam dan aku makan dengan kerap. Dulu aku pernah gemok sampai 90KG tapi sekarang berat aku 61KG. Diet la uals! Dulu aku memang ada sifat rendah diri, rasa pakai apa pun tak lawa. Sebab tu aku diet. Lepas setahun, berat aku turun mendadak dan aku dermakan semua baju/seluar yang besar itew. Now aku cuba maintainkan berat badan ini. Walaupun tersasar tapi bila seharian tak makan, cepat je turun. Nasib baikk…..
  5. Sejak form 3, aku tak sekolah di Kelantan. Jadi aku tak ramai kawan di Kelantan. Lepas form 5 aku terus sambung study di UiTM Shah Alam dan now di U**. Penat sundal asek belajar. Tapi nak buat camne arahan ibu bapa kan.
  6. Aku ni anak kesayangan ayah dan ibu aku. Kira dari kecik aku memang dimanjakanlah. Tapi takde pulak aku pijak kepala dwang. Aku hormatkan dwang (dan takut sebab ayah aku garang). Ramai cakap aku ni pandai amek hati dwang sebab tu aku dimanjakan. Errrr.. Salah aku ke kalau aku pandai amek hati orang tua? Kau kenapa??!
  7. Aku ske tengok porn. Hari-hari tengok porn. (matila pengakuan)(matila xtube.com)
  8. I’m into fashion. I’m into everything’s that in. I do not have any problem to express my fashion statement. Walaupun KB aku selalu kutuk cara pemakaian aku tapi… Ada aku kisah!!!!! (pinjam ek Kak Bed). Aku bukan pilih brand sangat tapi… Emm.. Hehe.. Kalau boleh memang aku beli yang branded lah. Satu lagi, aku ske any gadget from Apple!! Cute!!
  9. Aku suke semua benda yang cantik dan vogue. (semua plu gitu nok, jangan tipu!). Tapi aku very selective in buying stuff. Maybe ada yang akan cakap aku poyo, tapi aku memang suke Ikea dan masa aku stay Shah Alam dulu, memang duit aku habis beli barang rumah. Aku mix and match lah dengan benda lain jugak. Poyo ke aku sebab suka Ikea? Lantak aku lah… Duit aku kan! I miss that house!
  10. Aku suka suasana sunyi, aman dan damai. Bising-bising aku tak suka. Itu kalau kat rumah lah. Kalau aku drive, aku suka club music dan R&B dan aku akan pasang kuat-kuat. Aku ske drive malam-malam ambil angin, feeling kan uals! Tapi klu kawasan gelap dan seram, iols tak lalu. Takut!
  11. Aku suka borak dengan orang tua-tua. Saja sembang-sembang gurau-gurau, mintak pandangan dan tanya pengalaman hidup dwang masa muda-muda dulu. Ingat uals, takde yang tua, takde la yang muda uals. So hormatilah orang yang lebih tua ok!
  12. Aku suka apa sahaja bentuk hiburan, clubbing, movies, awards shows. Biasa lah plu kan. Tak ketinggalan, segala macam pertandingan ratu cantik. Hiks. Pengakuan sangat. Apa pun jangan tak tahu aku jugak aktif main futsal okeh. So hormon aku balance tau!
  13. Aku tak suka bergaduh dan cari pasal dengan orang. Aku tak suka gaduh sebab itu menampakkan sifat kebudak-budakkan seseorang. Aku suka berbincang dan bertoleransi. Tapi, kalau orang tu mulakan dulu, aku tak akan segan silu untuk mempertahan kan hak aku, barang aku dan kepercayaan aku. Setakat ni, ada jugak yang berani kacau aku walaupun aku tak kacau dia. Aku ni jenis penyabar juga orangnya dan aku percayakan konsep karma. Setakat ni dah ada yang bangkrap sebab masa aku baru nak kenal dunia, dwang hinakan aku, fitnahkan aku kat keluarga aku. Tu diahhhh daulat ke uals?
  14. Aku ske tengok orang pakai shorts and boxers. Nampak sexy sangat-sangat. Hiks.. Malulah. Aku jugak suka berkawan dengan pelbagai jenis lapisan masyarakat. Aku jenis tak segann dengan orang, ada yang cakap aku sombong, tapi sebenarnya aku kena tengok orang jugak baru leh buat sembang. Aku pantang sikit orang yang sombong, berangan kaya dan berangan bagus ni. Takde apa sebenarnya tapi berangan je lebih! Keji tau!
  15. Aku mungkin nampak muda, tapi AWAS, aku dah lalui macam-macam pengalaman pahit manis OK. So jangan nak kelentong iols. Aku lebih tahu! *terpelanting.

P/S – Matilamakkk kena carut dek KB sebab panjang berjela kaedahnya.

Ted Baker

    Advertisements

    Actions

    Information

    11 responses

    18 09 2008
    hazel

    dah, dah katam, aku semakin mengenali hang, kekdahnyer..

    18 09 2008
    conan_skywalker

    tu diah..

    menjwb persoalan tag katanya.
    lepas ni try redtube lak ek, klu ko x try lg nok.
    tubeless pun cuba la try kalu ado.

    larikkk..

    18 09 2008
    Joseph

    nice blog.

    18 09 2008
    Faisal Admar

    Suka tengok porn? Wah!

    18 09 2008
    arep

    Tags: Sex, porn, Xtube, Me — aku lagi lah terpelanting tengok Tags ni.. hanjeng…

    AWAS ya saper2 yg cari pasal ngan my KB.. anak bunian cucuh puteri ni.. ada daulat u ols.. kannnn

    NO. 14 tu i’m with u dahling.. huhuhhu. KB kau jugak!!!!!

    No. 15 tu mungkin sajok.. belum pasti ok… i repeat MUNGKIN.. hahahaha… kalau kau x approve komen ni.. AWAS… aku ripuk kat YAM.

    18 09 2008
    joe

    hmmm…i can conclude that u r UNIQUE…

    18 09 2008
    HooKeD

    tuudiah mak sujud lepas baca pengakuan ko!!!!!!!!!

    19 09 2008
    thegossiplounge

    Arep: Pantat bila nak beli tiket balik kampung!! Jadi mai sini tak? Lets puls sama!

    19 09 2008
    thegossiplounge

    Hooked: Kan! *nanges

    19 09 2008
    areps

    sat ya.. nak confirmkan dengan driver mak i.

    19 09 2008
    khairulius

    pengakuan berani mati cakap suka tgk porn haha

    Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s




    %d bloggers like this: