Bila KB jatuh cinta..

11 09 2008

Pixel kat atas ni aku tujukan khas untuk my KB, Arep yang kini sedang dilamun cinta bersama dengan yang tersayang. Akhirnya ko dah tak jadi janda duda lagi kan? Selamat bertemu jodoh dan cepat-cepat la kahwin untuk dapat baby. Untuk hadiah perkahwinan, aku akan hadiahkan pakej rawatan rambut di Yun Nam. Tahniah.

Macam mana kerja korang, OK? Aku ok je hari ni. Kelas pagi 2 period tu saja, lepas tu pelajar aku ada ceramah pasal Solat sepanjang hari. Yang penting, bila ustaz tu mintak sesiapa yang tak sembahyang subuh hari ini tu mengaku dan angkat tangan.. Semua pelajar lelaki angkat tangan. How bizarre is that? Not to me, Usahkan solat, Kak Ha cakap, yang nak mengucap 2 kalimah syahadah pun tak pandai. Nauzubillah….

Malam ni ada majlis berbuka puasa dengan pelajar. Aku plan nak beli kopiah baru dan beli kuih-muih sikit. Dengar-dengar Efa dan Kak Mass nak pergi beli kuih tu. Dwang ajak, aku pun takde kerja lain hari ni so boleh lah ikut sama. Tadi aku jumpa Helmi, aku sound sikit, jangan nak gurau lebih-lebih depan student lain…Kalau belakang student, takpe ke?

Jangan Main Belakang uals!!

Kan!!

Lets makan kek lah uals. Uals puasa ke??

Ted Baker

Advertisements

Actions

Information

11 responses

11 09 2008
conan_skywalker

hanjeng. buat aku lapar je tgok pix kek tu oke.

besa la tu nok, org² keja g*o*m*e*n mmg gitu kekdahnya, tmbah² yg dh tua. mulut mcm hapa.

11 09 2008
areps

thanx to come

11 09 2008
conan_skywalker

ada la nok. ko tenung btol².. “g.o.s.s.i.p.l.o.u.n.g.e”

ke ko nak aku bubuh nama yg lagi vast ??! hihi..

11 09 2008
Captain HooKeD

Nok, imam yg jalan atas air tuh org ckp mengikut tafsiran, imam mahdi… mak tanak komen lelebih, dapat baby means dapat rezeki

11 09 2008
adam

ted, kek mende tu ted. so simple. nampak nice. tapi, makan separuh dah tak leh habis

11 09 2008
areps

keji kau kan x lepas komen aku. AWAS

11 09 2008
kak bed

sedap kek tu….

11 09 2008
hazel

ahkak jugak yang tak paham apa kebenda..

11 09 2008
add_asyraf

wah…tiap tiap ari ke makan kek???sedapnye…nasib baik baca malam…kalo siang tue…huhu…btw…nice blog…

12 09 2008
hidney

hahaha puasa uollss… mana leh tak puasa. nanti ustaz marah uollss… jgn main belakang taw. tak elok. hehehe

13 09 2008
love-n-hate

arep jatuh chenta??? huhuhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: