Sebenarnya, aku ada rahsia..

9 09 2008

Semalam aku tidur awal, 9.30 dah tido. Awal gila. Auntie aku call ka, Ikhmal call ka, sapa call ka, aku dah tak tahu. Aku mengantuk sangat, penat.. Aku sahur pun minum susu dan makan kek aje, tak lalu tekak aku.

Now that I already felt regenerated, aku nak story something ni. Sebenarnya aku ada 1 rahsia aku terlupa nak cakap dengan korang….. Aku malu laaa tapi kalau aku tak tulis dalam dalam blog, nanti aku lupa pulak…

Sebenarnya, semalam aku mimpi aku kahwin dan ada baby, tapi tak jelas sapa partner aku tuuu… Yang aku tahu, dia cute dan baby tu cuteeeeeeeeeeee sangat!!!Hehehehe. Aku ni suka budak-budak tau, cuma tak kahwin lagi je. Tuhan tak bukak kan hati lagi nak kahwin (gitu la alasan typical sangat kan?). Tapi memang aku naakkkk sangat ada baby sendiri. Siapa-siapa rasa nak kasik bagitau OK? I’m going to be such a spoilt-brat daddy, memewahkan anak-anak.

OK, lepas tu, aku mimpi naik bot dan nampak ada ustaz jalan atas air. Ini betul-betul tau uals bukan spekurina.. And I keep thinking about it. Apakah maksudnya itu??

Siapa boleh terjemahkan mimpi aku nih? Terima kasih..

P/S – Hari ni aku nak mengajar poet Si Tenggang (Tenggang ok, not Tanggang), as being wrote in the book by the poet, but the clips aku cilok from Youtube untuk pengajaran hari ni adalah clip dari filem Si Tanggang, the classic film starring the supertalented Allahyarhamah Seniwati Normadiah.

Al-Fatihah untuk rohnya, semoga dicucuri rahmat bulan yang mulia ini.

Ted Baker

Advertisements

Actions

Information

9 responses

10 09 2008
areps

aku tau. mung nikoh lik sie. perak perak.

10 09 2008
conan_skywalker

tu diah, rahsia mimpi katanyaaa.. dh tiba musim ko mengawan kot ted. hikhik..

10 09 2008
Captain HooKeD

“lepas tu, aku mimpi naik bot dan nampak ada ustaz jalan atas air”

Mengingatkan aku kepada seorang kawan yg mimpi perkara yg sama di bulan ramadhan tahun lepas… dah lama aku tak kontek dia semenjak aku berenti keje di singapore, nanti aku kontek dan habaq kat hang apa translation mimpi ittiew K

10 09 2008
hazel

cepat2 ler goncang tangan tok khadi..

10 09 2008
Faisal Admar

boleh tak saya jadi anak? tolong spoil kan saya!

10 09 2008
shahril

i like ur cake..bukan ker mimpi itu main tidur??

10 09 2008
ombak

nape lama dah tk singgah blog hamba???

13 09 2008
love-n-hate

sedapnye kek? mana dpt eh?

13 09 2008
budleee

erk bestnyer kek tuh 😀

*mimpi hanya mainan fikiran, terpulang pada kita nak tafsirkanya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: