Cantiknye Yana!

8 09 2008

Aku bukan senang-senang nak puji orang tau, apatah lagi nak puji melambung.. orang-orang tertentu aje yang dapat perhatian je akan dapat pujian.. One of them is Yana…Aku memang sukaaaaa sangat the way Yana ( far right) dressed up! K (yang sebelah kiri tu), is my ex colleague. She looks amazing, in everything kan!!

Agree?

K, Vee and Yana @ Umar, the super cute son of top designer, Rizalman birthday bash.

Vee, Yana and Faizul.

K and the super cute, Umar!

Thanks K for the photo’s!

P/S – Penerangan yang detail di perenggan pertama di atas adalah kerana aku dah terbiasa buat dalam proses P&P di sekolah. Sapa tak faham, angkat tangan!!!!! Sapa faham angkat tangan!!!!!!! *suara garau

Ted Baker

Advertisements

Actions

Information

12 responses

8 09 2008
hazel

apese tak nampak pun gambarnya?

8 09 2008
arep

eeeee kenapa jadi cam ni????

8 09 2008
thegossiplounge

Dah nampak la! Keji tau. Jangan macam2!

8 09 2008
hazel

ekek, dah nampak dah.. tadi tu posting gambar lepas cebok tak basuh tangan lah tu..

8 09 2008
conan_skywalker

mak nk kenal la ngan yana itu.. asl pls !!

8 09 2008
hazel

mak pun nak kenal gak.. boleh ka?

8 09 2008
adam

ted,

quick one. read somewhere in your archive about cheesecake. i need advice. best cheesecake in kl/pj/usj/subang. type. big surprise for a bday. please help. thanks.

8 09 2008
Faisal Admar

wah! eh pic ni ted edit ke? sebab di blog K tak plak clear mcm ni or maybe coz pic kat K kecik?

9 09 2008
love-n-hate

yana memang cunh!

9 09 2008
yana ;)

Hye Ted.. this is Yana.. btw tenks u ollss puji melambung.. wow!!! tenkiu tenkiu… 😉 i drop this comment bkn sebab berangan tau u olss.. sbb appriciate..hahaha 😉

9 09 2008
thegossiplounge

Kann!!! Tak reti-reti nak buat blog kah? Suruh K setup tapi buat wordpress tau lawa sikit!
Keep in touch darl!

9 09 2008
khairulius

aha cantikle wordpress nie….jelous tau..tp x mungkin i tinggalkan blog i yg dah lebih setahun usianya itu hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: