Uji Rashid

29 08 2008

Jangan tak tahu, aku peminat setia Uji Rashid tau! Bila Misha nyanyi ni, rasa sayu tatau nak cakap!

Ted Baker

Advertisements

Actions

Information

10 responses

29 08 2008
Faisal Admar

can Misha be real sket… “T” dia tu tak bestnye!
yang lain best…

“di angin yang lalu…” my dad’s fav!

29 08 2008
arep

saper Tu kutuk i nyanyi Tu?

29 08 2008
thegossiplounge

Jangan nak berangan. Kau Tu Leina Hangat je! Berangannnnnnnnnn hadek2 skrang ni!

29 08 2008
Faisal Admar

eh swift dgn jazz bukan beza sangat pon kan… tapi jazz better dari gen2 lah! hehe

29 08 2008
Faisal Admar

hehe betol²… tapi kan nak bergaya? 😛

29 08 2008
Faisal Admar

satria gti kete lama hehe… gen2 mcm ada yg kureng lah… sebab member² ramai gak pakai gen2

29 08 2008
Faisal Admar

owh kalau dah pasang niat… teruskan je la… hmm hmm… tapi…

29 08 2008
Faisal Admar

kenapa tidak satria neo dah alang² nak sporty kan?

30 08 2008
Faisal Admar

gen2 pon sama… kecik gak. siap kalau tinggi sikit takleh duduk belakang sebab rendah… kepala kene bumbung.

5 09 2008
areps

APA KAITAN KERETA NGAN ENTRY NI?? JELASKAN

(20 MARKAH)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: