Aku nak posting kat mana ni????!!

13 08 2008

Ya Allah, this is one of the toughest decisions I have to make in my entire life! I had never dealt with such inconsistence, ever! Even when I decide to cut of of my bestfriends out of my life, it wasn’t this difficult. When I decide to cut that bitch whole family from my life, of course it was easier!! When I decide to give dad my baby car because I takde duit nak bayar bulan-bulan sebab sambung belajar, it wasn’t this difficult as well. I kena solat ishtikharah ni kan?

My mum dah nangis-nangis bila I cakap I nak kerja di Labuan/Sabah/Sarawak. Yelah, jauh lah pulak kan? Ibu pun tak sihat sangat. Ayah I pun terkejutlah tiba-tiba I cakap nak kerja sana. Maklumlah, sebelum ni KPM cakap, we will be placed based on our place of birth, alih-alih kena isi borang posting. I was damn shocked lah kan… And I wasn’t prepared (by the time im writing this, I menyesal lah cakap dengan ibu pasal nak g Sabah/Sarawak). Huh bodoh bodoh bodoh!! Patut aku diamkan dulu… Kesian dia mesti tak tidur malam terfikir-fikir.

After much consideration, I rasa tak salah untuk I apply utk posting ke Kelantan juga.. 2 more, I will decide later. Tapi tu lah, I can earn more there, outside Semenanjung. Kalau I apply di Semenanjung, I boleh teruskan perancangan business tu. So both ada pro and cons actually. I tak kisah di mana-mana pun, cuma kesian juga dengan my parents, kesian sebab dwang harap sangat I balik kampung, lepak-lepak dengan dwang. Takpe, I tetap apply Kelantan juga.

Oh…

Anyway just so you know, Mapong, Juey and I, WE DO NOT TRUST YOU, WHOEVER YOU MAY BE! WE WILL DO IT OUR WAY, THANK YOU.

Ted Baker

Advertisements

Actions

Information

2 responses

14 08 2008
I'MNOSUPERMAN

borneo is not that bad…

16 08 2008
love-n-hate

my kampung kat kuching… boleh je kot nak ambil experience… you’ll never know ape kat depan kan??

**gosh!! I missed Kuching so much… 😦 … suddenly

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: