Barissssss!

25 07 2008

Oklah, since ada yang kata I suke dok campur-campur entry tunggang langgang (dan I rasa pun semak membaca topik yang melompat-lompat), dengan ini I akan cuba membahagikan entry sebaik mungkin.

Ini entry merapu pasal pengalaman di sekolah yang di re-entry kan (aku memang kuat merapu!?)

OK, here’s what I did wrong since 21st of July:

  1. I’m being super-nice on my first day (sebab tu dwang cuba-cuba pijak kepala kan!)
  2. I look the door and shut the window down (tak boleh lah nnt Dr A ingat ko tido dalam kelas!)
  3. I sat down and talk with the students during my relief class (no way can do! tak boleh duduk!!)
  4. Ada lagi lah tapi nanti-nanti lah aku ingat. Nak kena buat LP. Aku kan baru kerja, memang la banyak buat salah.

Carrie Bradshaw

Advertisements

Actions

Information

2 responses

25 07 2008
areps

ko kenapa ni? giler

25 07 2008
love-n-hate

erkk… you repeat still with typo 🙂 hahahhaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: